Om meg

 

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Meg for 8 år sidan:

Mitt navn er Anette, ei kreativ og fotoglad jente på 22, snart 23 år fra Brattvåg. Jeg har startet som webstudent på studiet Multimediedesign hos Noroff, hvor jeg skal studere de neste to årene. Dette er min reflekterende dagbok, hvor jeg kommer til å skrive om studiet og oppgavene jeg jobber med.
Har samboer og to flotte gutter på 5 år og 18 mnd (i skrivende stund). Til daglig jobber jeg hos Bunnpris. Fritiden blir brukt på familien, venner (har jeg for øyeblikket ikke tid til, sorry!) og fotografering, som er min store hobby.
Jeg gikk 1 år på «Design og Håndverk» linja i Ålesund i 2006, så fikk jeg eldste sønnen min og har hatt en lang pause fra studiene. Nå har vi fått enda en gutt, og jeg valgte derfor nettstudier for min videre utdanning. Multimediedesign-linja valgte jeg fordi jeg interesserer meg veldig for foto og design, og ønsker å lære mer om akkurat dette. Jeg ønsker å kunne leve av det jeg liker best, så da passer denne linja meg utmerket siden jeg ønsker å drive med noe kreativt. Fotograf har alltid vært mitt mål, men grafisk designer virker også som et veldig interessant yrke som kunne passa meg bra, i tillegg til at det også kan være nyttig i fotograf-faget.
Jeg har ikke så mye erfaring med animasjon og grafisk design, siden jeg har drevet først og fremst med fotografering og redigering. Men dette er noe jeg gleder meg til å lære mer om og få utforske fremover. Det skal bli spennende å se hva jeg lærer i løpet av disse neste årene her på Noroff!

Liten update:

Vi er no i 2019, eg har rukke å blitt 29 år, fortsatt sambuer, no mamma til 3 skjønne – to gutar og ei jente, på 11, 8 og 3 år. Gjekk ut av studiene innan grafisk design med gode karakterar. Har sidan då starta eige fotograffirma, i tillegg til å ha jobba 5 år som bladsetjar (grafikar) og marknadskonsulent i lokalavisa her eg kjem frå. Har òg gått over til nynorsken som kanskje merkast med tanke på tidlegare innlegg.

Januar 2020 startar eg opp att studentlivet for å piffe opp utdanninga og kunnskapane mine litt. Eg skal då studere digital marknadsføring. Det trur eg kan bli ganske spenande! Eg tenkte då det kunne vere gøy å starte opp igjen bloggen og fylle på med ny kunnskap og oppgåver innan marknadsføring. Eg gler meg faktisk til å få utdjupa meg litt meir innan det, så det blir spanande år som student igjen framover! Wish me luck.

 

_TAA4138-2.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s