Publisert i Andre semester, Prosjekteksamen Web

WEBP – Eksamen

Vel, har ikke akkurat prioritert å legge ut noe her inne under eksamens-stresset. Men er vel kanskje på tide å oppdatere litt her også. Har nå 1,5 uke igjen av eksamen – kjenner stresset bygger seg opp, selv om jeg er i noenlunde rute.

Både logoen og websiden er nokså ferdig, tror jeg. Mulig jeg gjør noen små endringer, men ellers – ferdig! Det har jaggu vært noen hektiske uker, hvor jeg har prøvd å sette meg inn i alt jeg følte jeg ikke mestret eller skjønte så godt.

Til denne oppgaven har jeg laget en webside i WordPress. På den måten er det enkelt for kunden å kunne oppdatere med nye innlegg og bilder. Lurte først på om jeg skulle kode et helt nytt WordPress theme, men kom frem til at det beste var nok å lage et «child theme» til et eksisterende tema i WordPress. Det første vi gjorde når eksamen startet var at kunden kjøpte seg et domene via WordPress, deretter skaffet jeg meg en webhost utenfor WordPress – Dreamhost.com. Derifra var det bare å finne et tema jeg kunne bruke til mitt «child-theme». Det var igrunn en veldig grei måte å jobbe på synes jeg. Jeg fant temaet «zeeDisplay» og valgte å bruke det som utgangspunkt. Når temaet var ferdig, lastet jeg det opp via min web-host og aktiverte det via kundens WordPress konto.

Har stresset en GOD del for å få til alt riktig, men er igrunn ganske stolt av resultatet! Føler jeg har lært mye under denne oppgaven.
HER ER TEMAET FØR OG ETTER:

zeedisplaytheme-vert

OG HER ER LOGOEN, MED OG UTEN UNDERTEKST:

ENDELIG LOGO

ENDELIG LOGO med undertekst3

Siste uka nå skal jeg jobbe en god del med rapporten og flere småting som står igjen, så satser jeg på at det ikke dukker opp noen problemer i siste liten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s